Gezondsheidsanalyse/Behandeling

Metavital Horse systeem


Een hoogtechnologisch toestel dat meer dan 90 biljoen punten in het lichaam analyseert én behandeld op basis van biofotonen of frequenties.


Het is een erkend analyse- en balanceringssysteem in de complementaire geneeskunde.

Mijn missie: holistische optimalisatieIeder paard zou volgens ons het recht moeten hebben om deskundig bekeken en geholpen te worden. Daar wij vaak ervaren dat er nog al te vaak symptomatisch gehandeld wordt ipv de oorzaak aan te pakken van binnenuit, willen wij daar een mentaliteitsverandering teweeg brengen.


Iedereen die met paarden begaan is, zou moeten weten dat je pas zaken ziet eenmaal het kwaad geschied is.

Een probleem komt niet zomaar, dit heeft inwendig altijd een reden, die altijd gepaard gaat met een verstoord evenwicht in of rond het lichaam.


Voorbeeld:

Aanwezige bacteriën doden is enkel symptomatisch handelen! Dit is valt onder diergeneeskunden en houden we ons niet mee bezig.


Onze vraag is:

Waarom hebben deze de kans gehad om het lichaam te belasten?

Omdat het lichaam ergens energetisch verstoord is!  In een gezond lichaam maken ze geen schijn van kans om te overleven!


Dit is wat de Metavital nu doet: energetsiche probleempunten detecteren, met andere woorden: zien waar de energie niet stroomt waardoor er allerhande problemen in het lichaam, zowel fysiek als mentaal kunnen ontstaan. Deze punten worden dan energetsich behandeld, vergelijk het met een soort massage, maar dan met frequenties: een soort van trillingen die niet voelbaar zijn. Deze zorgen ervoor, net als een massage, dat de energie weer optimaal kan gaan stromen, waardoor het zelfherstelend vermogen van het lichaam aangesproken en gestimuleerd wordt. 


Diverse voordelen voor uw paard:

- Snelle, nauwkeurige methode die niet invasief is (geen schade aan het lichaam brengt)

- Verhoogd de vitaliteit van uw paard

- Bio-stimulerend effect: het lichaam is minder ondergevig aan omgevingsfactoren zoals bv stress

- Oorzaken opsporen die vertoringen veroorzaken: maw: we zoeken niet naar bacterien of virussen zoals een dierenarts doet, maar kijken naar de energetsiche disbalansen in het lichaam, die verstoringen in het lichaam veroorzaken, waardoor ongewenste zaken tot uiting komen. 
Ieder voorwerp op deze planeet, levend of niet, heeft een eigen frequentie die nauwgezet gemeten kan worden.


Albert Einstein zei: Alles in het leven is vibratie.


Einstein wist toen al dat alles in het universum een eigen frequentie uitzendt, en dat iedere frequentie invloed heeft op de omringende omgeving.

Praktijkgevallen

Deze jaarling moest iedere dag rechtgeholpen worden omdat hij het niet op eigen krachten kon. De video's spreken voor zich.

Als hij recht stond, was van jeugdige levensenergie weinig merkbaar...

Op de eerste video, de dag na de behandeling, is al te zien dat er al meer energie is. Eigenaars vertelden mij dat ze hem niet hebben moeten rechthelpen.

Op de 2de video en foto: exact een maand na de energetische behandeling: kilo's dikker en energie ten overvloed 

Voor en na 7 weken ....

Getuigenis van de eigenares over de biofotonenmeting, met dank voor het vertrouwen!


Eind oktober werd bij mijn paard de ziekte van Lyme vastgesteld. Na een antibioticakuur van 30 dagen was er geen enkele verbetering zichtbaar, integendeel, Illinois kreeg verschillende keren een aanval wat op koliek leek maar toch geen koliek was, ze werd heel panisch, had een verhoogde hartslag, hoofdschudden.


Ook had ze huidproblemen : slecht genezende wonden, overgevoelige huid. Ze was heel stijf en lusteloos en begon ook rechtsachter tekenen van ataxie te vertonen. Ze wou nog amper stappen. Ze werd tot tweemaal toe opgenomen bij zeer gereputeerde dierenklinieken. Men wist echter geen raad.


Ten einde raad contacteerde ik Delphine. Eind december behandelde ze Illinois met biofotonen. Illinois werd heel rustig onder de behandeling. De twee dagen erna sliep ze veel maar ze was rustig. Daarna knapte ze zienderogen op. Ik durfde het amper te geloven en hield mijn hart vast voor een terugval. Maar ze werd weer levendig, kreeg geen aanvallen meer, het hoofdschudden stopte.


Ze heeft eind januari een tweede behandeling gekregen waaruit bleek dat we inderdaad al veel winst hadden geboekt. Ondertussen zijn we half februari en Illinois is voorzichtig terug in het werk. Ze loopt weer soepel en met energie. Ik ben Delphine heel dankbaar dat ze Illinois kunnen helpen heeft want zonder deze behandeling denk ik dat het minder fraai had afgelopen.

Voor en na in een dikke maand tijd!


Enkel uitgemeten en energetisch behandeld met de Metavital!

Huidproblemen? Laat de energetische oorzaak opsporen en behandelen op een niet invasieve manier, laat de natuur haar werk door met de juiste ondersteuning van de optimale frequenties aangepast aan jou paard.

Wij kunnen u helpen!

Gedetailleerde uitleg...


Del Fuego is erkend als officieel verdeler voor België van de metavital.

Het systeem bestaat zowel voor mens als dier en is zeer divers inzetbaar. 

 
 
 
 

Del Fuego - Delphine de Jonghe d'Ardoye

         Veldkaaistraat 18 - 8850 Ardooie

        0494 90 79 82 - info@delfuego.be

                       Be 0895 323 064

unsplash