Over Delphine

Delphine de Jonghe d' Ardoye


Ruim 30 jaar ervaring binnen de paardenwereld in zeer verschillende disciplines

(dressuur, springen, military, voltige, rensport)

Een goede gezondheid ligt aan de basis van alles, hoe natuurlijker hoe liever! 

MIJN VERHAAL

Sinds kindsaf al verzot op paarden die blijkbaar via de genen van mijn beide overgrootvaders zijn doorgegeven.

Vanaf mijn 6de kwam ik in aanraking met de paardensport, waar ik gelijdelijkaan proefde van verschillende disciplines en al gauw wedstrijden reed. Van jumping, dressuur en voltige en military.


Het Del Fuego verhaal begon met het trainen van paarden, recht te richten en te revalideren maar het plaatje was voor mij niet compleet:

mijn perfectionistische kant zag een groot pijnpunt: de gezondheid van het paard.


Vaak werden paarden gebracht om bepaalde zaken op te lossen in het rijden, die eigenlijk veroorzaakt waren door gezondheidsafwijkingen. Rijden kon de zaak wel verbeteren tot op een zeker niveau, maar niet wat ik echt wou bereiken.

Dit euvel wou ik wegwerken om zo een perfecte combinatie te kunnen aanbieden.           


 Liefde voor het paard, geïnteresseerd in gezondheid, natuurkunde en psychologie zorgden ervoor dat ik alles tot een geheel combineerde. 


Steeds verder bijscholen,in samenwerking met de natuur, is holistische optimalisatie (lees: kijkend naar het geheel) mijn drijfveer.


Dit vertaalt zich zowel in het lesgeven, gebruikte materialen, onderhoudsproducten en natuurlijk de energetische optimalisatie en dit door gebruik van verschillende bewezen en erkende technologiën.


Dit alles zorgt ervoor dat u samen met uw lieveling een steeds betere band kunt opbouwen wat resulteert in bevedigende resultaten!

 

INSPIRATIEBRONNEN:


De natuur is een grote basis waarrond inpiratiebronnen gevonden worden. Mensen die met de natuur samenwerken dragen steeds een plaats in mijn hart.

Respecteer de natuur: ze heeft alles te bieden. Haar leren verstaan is de boodschap om een optimale algehele balans te behouden!

"The universe is full of magical things,

patiently waiting for

our wits to grow sharper."
      -Eden Phillpotts -